Vágólapra másolva!
A Chelsea emberelőnyben bukta el a győzelmet a kiesés ellen menekülő Burnley ellen, az angol válogatott Conor Gallaghernek viszont nem csak az eredmény miatt kell majd magyarázkodnia, ugyanis a közösségi médiában már rázúdult a szurkolók haragja, amiért nem köszöntötte a játékoskijáróban az egyik kísérőgyereket.

A Chelsea csapatkapitánya, mielőtt pályára vezette volna csapatát a Stamford Bridge-en, barátságosan üdvözölte a mellé beosztott kísérőgyereket, akivel le is pacsizott a játékoskijáróban. Ám egy másik gyerek hiába nyújtotta a kezét, az angol középpályás nem fogott vele kezet, csupán megveregette a vállát. 

Azt nem tudni, hogy a másik kísérő miért maradt ki a pacsiosztásból, vélhetően nem szándékosan, de a szurkolók egyből haragjuknak adtak hangot a közösségi médiában.

Ez nagyon szégyenletes és kínos

 – írta az egyik szurkoló az X-en. 

"Conor Gallagher teljesen megalázta azt a szegény kisgyereket" - írta egy másik felhasználó.

A Chelsea hiába vezetett kétszer is a 40. perctől emberhátrányban játszó Burnley ellen, végül 2-2-es döntetlen lett a vége.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek