Vágólapra másolva!
Mint ismert, Joshua Kimmich és a másodedző Lőw Zsolt között majdnem verekedésbe torkolló, heves szóváltás alakult ki a Bayern München bochumi veresége után. Most újabb részletekről számolt be a sajtó a konfliktussal kapcsolatban.

Kiderült, mi okozta a Lőw-Kimmich botrányt 

A bochumi vereséget követően - amely nyolc napon elül a harmadik volt a bajor sztárcsapatnak - hatalmas volt a feszültség, ezt bizonyítja a müncheni Abendzeitung helyszíni riporterének, Patrick Strassernek az X-bejegyzése is, mely szerint a német válogatott Joshua Kimmich és a bajor klub magyar másodedzője, Lőw Zsolt között heves szóváltás alakult ki, ami majdnem tettlegességig fajult.

Bayern München, Lőw Zsolt
Lőw Zsoltnak nekiment a Bochum elleni meccs után Joshua Kimmich
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/20 September 2023, Bavaria, Munich: Soccer: Champions League, Bayern Munich - Manchester United, Group stage, Group A, Matchday 1, Allianz Arena. Munich's co-trainer Zsolt Löw gestures. Photo: Tom Weller/dpa (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Most újabb részletek derültek ki a konfiktusról - írta a Bildre hivatkozva a Sportál.

A lap szerint Kimmich az edzői stábból éppen Lőw Zsolttal van a legjobb kapcsolatban. Ugyanakkor a középpályást nagyon megviselte, hogy a Bochum ellen lecserélte Thomas Tuchel – a kispadon elég rossz állapotban, könnyeivel küzdve ült a futballista. 

A hírek szerint Kimmich a kispadon sem nyugodott meg és folyamatosan beszólogatott: „Hogy tudott lecserélni?!”

Az öltözőbe menet – immár a vereség után – pedig 

megtörtént a konfliktus, ami később folytatódott. "Az egyikőtöknek ezt meg kell magyaráznia nekem" – kiabálta Lőwnek Kimmich. 

Tuchel a támadójátékot akarta még erősebbé tenni a cserével, de ezt a játékos nem fogadta el.

Tuchel és Kimmich a hírek szerint leültek beszélgetni a jövőről, ám nem jutottak sokkal előrébb.

Thomas Tuchel a szezon végén távozik 

A legfrisebb hírek szerint korrekt megbeszélések után az FC Bayern és Thomas Tuchel úgy döntött, hogy a szezon végén elválnak az útjaik, amelyről hamarosan hivatalos bejelentést is tesznek.

Frissítés: hivatalossá vált, hogy 

az idény végén távozik Thomas Tuchel, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München vezetőedzője.