Tovább tart a Bayer Leverkusen csodaidénye - videó

Bayer Leverkusen v VfB Stuttgart - DFB Cup Football,Soccer Horizontal
Leverkusen, GERMANY - FEBRUARY 06: Borja Iglesias of Bayer 04 Leverkusen during the DFB cup quarterfinal match between Bayer 04 Leverkusen and VfB Stuttgart at BayArena on February 06, 2024 in Leverkusen, Germany. Hesham Elsherif / Anadolu (Photo by Hesham Elsherif / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen kétszer is hátrányban volt hazai pályán a Vfb Stuttgart ellen, de végül egy 90. percben szerzett góllal kiharcolta a továbbjutást a Német Kupában.

A bajnoki tabellát vezető Leverkusen a szintén remek idényt futó, a harmadik helyen álló Stuttgartot fogadta a negyeddöntő kedd esti meccsén, és némi meglepetésre már a 11. percben hátrányba kerültek, miutan Waldemar Anton vezetést szerzett a vendégeknek.

A második félidő elején Robert Andrich révén egyenlített a Leverkusen, de tíz perc sem telt el és ismét hátrányban voltak, ezúttal Furich vette be a kapujukat. Fokozta a nyomást a Bayer, és Adli révén előbb újra egyenlített, majd Jonathan Tah révén a 90. percben a győztes gólt is megszerezte.