Vágólapra másolva!
Az EM Sports Consulting ügynökség különleges videót tett közzé Szoboszlai Dominikról a Liverpool vasárnapi, angol labdarúgó Ligakupa-döntőn aratott győzelme után.

A labdarúgó angol Ligakupa vasárnapi döntőjében a Liverpool hosszabbítás után 1-0-ra nyert a Chelsea ellen, ezzel a finálét sérülés miatt kihagyó Szoboszlai Dominik az első trófeáját nyerte a klub játékosaként. A magyar válogatott csapatkapitánya combizomsérülés miatt nem került be a finálén Jürgen Klopp keretébe, nagy szerepe volt a kupagyőzelemben, ugyanis Szoboszlai a harmadik fordulóban a Leicester City ellen, a negyeddöntőben pedig a West Ham United ellen is fontos gólt lőtt.

Jürgen Klopp, Szoboszlai Dominik, Liverpool
Szoboszlai a lefújás után Klopp nyakába ugrott
Fotó: Glyn KIRK / AFP

Különleges videóval ünnepelt Szoboszlai ügynöksége

Az EM Sports Consulting ügynökség – amelynek alapítója Esterházy Mátyás, Szoboszlai Dominik menedzsere – a Ligakupa-döntő után egy videót osztott meg a közösségi oldalán. Abban a korábbi liverpooli 8-asokon (a Ligakupa-trófeával szintén ünneplő Steven Gerrardon és Jordan Hendersonon) át jutnak el Szoboszlaiig, akinek a sorozatbeli két gólja is szerepel a felvételen.

A Liverpool legközelebb szerdán este, az Anfielden, a Southampton elleni FA-kupa-nyolcaddöntőben lép pályára – nem kizárt, hogy már Szoboszlaival a keretben.

Kapcsolódó cikkek