Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Roderick Duchatelet 13 év után eladja az Újpest FC-t, a vevővel megszületett a megállapodás, jövő héten írhatják alá a szerződéseket.

Roderick Duchatelet 13 év után eladja az Újpest FC-t

A Nemzeti Sport a pénteki MTK-Újpest (3-0) mérkőzést követően, a Duchatelet család közvetlen környezetéből és más klub közeli forrásokból arról értesült, hogy

megszületett az egyezség az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet és a klub leendő tulajdonosai között. Jövő héten írhatják alá a szerződéseket, és a váltást napokon belül be is jelenthetik.

Roderick Duchatelet hamarosan eladhatja az Újpest FC-t Forrás: MTI/Illyés Tibor

Egy hazai nagyvállalat veheti meg az Újpestet

A hírek szerint megtörtént a klub átvilágítása és a napokban döntő szakaszukhoz értek az egyeztetések, azóta pedig az elvi megállapodás is megszületett. A lap úgy tudja, hogy

egy hazai nagyvállalat háttértámogatásával valósulhat meg a tulajdonosváltás. Az Újpestnek tehát magyar tulajdonosa lesz.

A Nemzeti Sport szerint az új tulajdonossal együtt hamarosan új szakmai stáb is érkehet a klubhoz, és a háttérben már folynak a tárgyalások az erősítésnek kiszemelt játékosokról. Ezért is vált sürgőssé a megállapodás, hiszen február 14-én lejár a hazai átigazolási időszak.