Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában a Ferencváros 5-1-re legyőzte az MTK-t, úgy, hogy a címvédő góljaiból a magyar válogatott Varga Barnabás négyet szerzett. A zöld-fehérek bombaformában lévő támadója a találkozó után értékelt az M4 Sport kamerái előtt.

A mesternégyest szerző Varga Barnabás volt a Fradi hőse

"Örülök, hogy sikerült így visszatérnem, de főként a győzelemnek, szóval boldog vagyok. Százszázalékosnak még nem mondanám magam, azért kellenek még az edzések, kondícióban vissza kell jönnöm, de egyébként jól éreztem magam a pályán" - kezdte értékelését a 29 éves csatár.

Varga Barnabás egymaga kivégezte az MTK-t Forrás: MTI/Illyés Tibor

Varga az NB I-es karrierjében először szerzett mesternégyest, ráadásul az 52. és 56. perc között lőtt találataihoz három és fél perc sem kellett.

Hirtelen most nem emlékszem, hogy korábban lett volna hasonló. Örülök, hogy a második gólunkra gyorsan rá tudtuk rúgni a harmadikat, azzal dőlt el a mérkőzés és ez volt a kulcs. Mindegyik gólomnak ugyanolyan jelentősége volt, örülök mind a négynek.

Az első félidőben az MTK egyszer próbálkozott gólszerzéssel a Ferencváros pedig több mint tízszer, Varga szerint a második félidőben kiütközött a valós különbség a csapatok között.

"Végig jobban játszottunk. Az első félidőben elég defenzív volt az MTK, nehéz volt átjátszani őket, inkább a beadásokra fektettük a hangsúlyt, egy gólt sikerült is szereznünk belőle, de aztán egyszer átjöttek a félpályán és kaptunk is egy gólt. Ez nyilván nem esett jól, de a második félidőre is úgy mentünk ki, hogy nyomás alatt fogjuk tartani őket, és szerencsére kijött a minőségbeli különbség" - mondta a Fradi magyar válogatott támadója.