Mbappé gólt lőtt, a PSG könnyedén jutott nyolc közé a Francia Kupában

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe runs with the ball during the French Cup last sixteen football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Brest (Stade Brestois 29) at the Parc des princes stadium in Paris, on February 7, 2024. (Photo by JULIEN DE ROSA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Francia Kupa nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain 3-1-re legyőzte a Stade Brestcsapatát, így a párizsi sztárcsapat továbbjutott.

A Francia Kupában a legjobb 8 közé jutásért játszottak szerda este, ahol a bajnokságban listavezető PSG a november eleje óta veretlen Brestet fogadta. Az első fél órában a vendégeknek voltak nagyobb lehetőségeik, Martin Satriano révén kapufáig is eljutottak. A párizsiak ezt követően nagyobb iramra kapcsoltak, a 34. percben pedig Kylian Mbappé találatával megszerezték a vezetést, majd alig négy perccel később Danilo Pereira is betalált.

Mbappé megállíthatatlan volt a Brest ellen Forrás: AFP/Julien De Rosa

A fordulás után Steve Mounie fejesével szépített a Brest, ám a gól után szinte azonnal emberhátrányba került az együttes, a kiállítás pedig megpecsételte a csapat sorsát. A végeredményt a csereként beállt Goncalo Ramos állította be a 92. percben, így a PSG végül 3-1-re nyert és bejutott a legjobb nyolc közé.