Haszontalan vagy és túlértékelt, itt az újabb kemény támadás Mbappé ellen - videó

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe reacts during the French L1 football match between RC Strasbourg (RCS) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Meinau stadium in Strasbourg, on February 2, 2024. (Photo by PATRICK HERTZOG / AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb támadást kapott a Paris Saint-Germain szurkolótáborából a francia csapat legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé, akinek most egy rapper ment neki kemény szavakkal.

A Paris Saint-Germain világbajnok és vb-ezüstérmes szupersztárja, Kylian Mbappé egyre több ellenséget gyűjt saját csapata szurkolótáborában is. Hiába rugdossa a gólokat, a 25 éves sztár az évek óta lebegtetett madridi(?) eligazolásával eljátszotta a párizsi drukkerek bizalmát. Kapott már kemény üzeneteket a lelátóról korábban is, most azonban a csapat egyik ismert drukkere, a Booba nevű rapper legfrissebb dala még az eddigieken is túl megy.

"Haszontalan vagy és túlértékelt, csak egy eszköze az értéktelen, BL-re épülő rendszernek. Nincs semmi tartásod, menj csak Madridba, tanuld az életet Viníciustól, sok sikert hozzá" - énekli Booba az Abidal című dalban.

Ez persze aligha fogja meghatni Mbappét, ahogy az eddigi támadások is leperegtek róla, úgy emiatt sem fog a kardjába dőlni. A PSG iránti elkötelezettségéről pedig akár már ma este tanúságot tehet, amikor a párizsi csapat a 2022-es bajnok Lille-t fogadja a Ligue 1 rangadóján.