Vágólapra másolva!
Egészen bizarr ok miatt kellett távoznia a Bundesligában szereplő Darmstadttól Filip Stojilkovicsnak, ugyanis a svájci korosztályos válogatott futballista a csapat karácsonyi buliján nem tudott uralkodni magán.

A német másodosztályú FC Kaiserslautern hat új játékost igazolt a télen, többek között kölcsönben érkezett Filip Stojilkovic a Bundesligában szereplő Darmstadttól. A német Bild a svájci Blick napilap értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy most új információk derültek ki azzal kapcsolatban, hogy miért kellett távoznia a 24 éves támadónak.

Stojilkovic több játéklehetőséget akart magának, de kirúgták Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Thomas Frey

Csók miatt rúgták ki a fiatal focistát

A lap beszámolója szerint a hesseni csapat karácsonyi buliján roppant furcsa eset történt, ugyanis a korábbi U21-es svájci válogatott játékos állítólag hevesen kérlelte Torsten Lieberknecht vezetőedzőt, hogy adjon neki több játékidőt, mivel állítása szerint vele elmozdulna az együttes a kieső zónából. Stojilkovic a követelések mellett állítólag még egy puszit is adott a kopasz tréner fejére, ami finoman szólva is ellenszenvet váltott ki Lieberknechtből.

Így azonban értelmet nyert Lieberknecht nyilatkozata a Heidenheim otthonában 3-2-re elveszített bajnoki után, amikor arról kérdezték, miért hiányzott Stojilkovic.

Torsten Lieberknechtnek nem tetszett a játékos viselkedése Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Hasan Bratic

A fiatal svájci támadót szintén megkérdezték az esetről, majd így reagált: "Számomra ez a történet véget ért, fiatal játékos vagyok, minden tapasztalat csak előre visz az utamon" – felelte.

Könnyen lehet azonban, hogy itt még nem ért véget a történet, ugyanis Stojilkovic jelenleg csak kölcsönben szerepel a másodosztályban a kiesés ellen küzdő Kaiserslautern csapatában, a szerződése pedig 2027-ig szól a Darmstadtnál. Stojilkovic 23 mérkőzésen 3 gólt lőtt a Darmstadtban, új csapatában pedig eddig két meccsen lépett pályára és egyszer volt eredményes.