Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának nyitómérkőzésén a Liverpool 4-1 győzött a Brentford otthonában. A találkozó után Jürgen Klopp vezetőedző beszélt a sérültekről, és elmondta, mikor térhet vissza Szoboszlai Dominik.

A Brentford elleni 4-1-es siker során Curtis Jones és Diogo Jota is sérülten hagyta el a pályát a listavezető Liverpool játékosai közül, így tovább bővült a sérültek listája. Közéjük tartozik Szoboszlai Dominik, aki január végén ugyan felépült az újév napján elszenvedett combhajlító-sérüléséből, az Arsenal elleni rangadó előtt kikerült a Liverpool keretéből, miután megint fájlalta a korábban sérült testrészét. 

Szoboszlai Dominik
Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik nem lesz ott a Ligakupa-döntőn 
Fotó: AFP/Paul Ellis 

A szezon végén távozó vezetőedző, Jürgen Klopp akkor nem tudta megmondani, mennyit kell kihagynia Szoboszlainak, ám egyes hírforrások egy hónap kihagyást jósoltak a magyar középpályás számára. A hét elején az angol sajtó arról írt, hogy a jövő vasárnapi, Chelsea elleni Ligakupa-döntőre sem épül fel Szoboszlai, erről Klopp a Brentford elleni bajnoki előtt bizonytalanul beszélt.

Szoboszlai kihagyja a Ligakupa-döntőt

A Mandiner észrevette, hogy a klubhoz közel álló liverpoolecho.co.uk megírta Jürgen Klopp meccs utáni nyilatkozatát, miszerint Szoboszlai valóban nem fog pályára lépni a Chelsea elleni, február 25-én rendezett Ligakupa-döntőn, így leghamarabb a Southampton elleni, február 28-ai FA Kupa-nyolcaddöntőn játszhat újra, 

az azonban biztos, hogy a Nottingham Forest elleni, március 2-ai Premier League-meccsen játékra kész állapotban lesz

 a magyar válogatott csapatkapitánya.

Kapcsolódó cikkek