Vágólapra másolva!
A német másodosztályú focibajnokságban szereplő Hertha BSC magyar edzőjének, Dárdai Pálnak kellett egy kis lazítás a nagy önmegtartóztatás közepette. A korábbi szövetségi kapitány megérdemelt egy sört a nagy izgalmak után, ám így már eljátszotta az utolsó esélyét is.

Dárdai Pál a siker ellenére bosszús volt

A Greuther Fürth idegenbeli legyőzése (2-1) után hazai pályán a Magdeburgot is felülmúlta a Hertha BSC a német labdarúgó-másodosztályban. Dárdai Pál vezetőedző a 3-2-es siker után mégis bosszúsan nyilatkozott - vette észre a Metropol.

Hertha BSC - 1. FC Magdeburg, Dárdai Pál
Dárdai Pál muszáj volt meginni egy sört
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/16 February 2024, Berlin: Soccer: Bundesliga 2, Hertha BSC - 1. FC Magdeburg, Matchday 22, Olympiastadion, Hertha coach Pal Dardai reacts on the touchline. Photo: Soeren Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL German Football League and the DFB German Football Association, it is prohibited to utilize or have utilized photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequential images and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

"Nem vagyok boldog. Ennyi kontralehetőségből három győzelemre való gólt kellett volna szereznünk. Szerencsénk, hogy nem lett 3-3.

 Minél többet nézem a statisztikákat és a helyzeteket, annál inkább bánt – mondta 20 kihagyott helyzetüket emlegetve a magyar klubikon, akinek a legidősebb fia, Dárdai Palkó mesteri szabadrúgásból lőtte a Hertha második gólját.

Dárdai Pál eljátszotta az utolsó esélyét

Dárdai Pál évek óta koplal és alkoholt sem fogyaszt újévtől a március 16-i születésnapjáig. A „böjtölés” idejére csak két kiskaput hagy magának azokra az esetekre, amikor igazán nagy szüksége van picit mégis kirúgni a hámból. Most, majdnem egy hónappal a 48. szülinapja előtt kijátszotta a második ilyen jokerét is.

Őszinte leszek: ez után a meccs után ittam egy sört a szívem miatt. A feleségem adta és azt mondta: 'Ma megteheted!' Ebben a böjtölésben mindig van két jokerem. Most kijátszottam a másodikat is.

 Előtte a középső fiam, Márton születésnapján megittam két pohár bort. A kisebb, Bence szülinapján ezt kihagytam" – mondta Dárdai.