Vágólapra másolva!
Egyre nagyobb bajban van a Bayern München, amely sorozatban harmadszor kapott ki a hétvégén. A Bochum elleni megalázó vereség után a csapat sztárja, Joshua Kimmich összeszólalkozott Lőw Zsolttal, az esetről Thomas Tuchel is megszólalt.

A Bayern bochumi veresége után állítólag majdnem tettlegességig fajuló veszekedés robbant ki a bajorok magyar másodedzője, Lőw Zsolt és a csapat német válogatott sztárfocistája, Joshua Kimmich között. A rekordbajnok nyolc napon belül harmadszor kapott ki tétmeccsen (kétszer a Bundesligában, egyszer a Bajnokok Ligájában), tehát óriási a feszültség az együttes háza táján, a gyenge szereplés miatt Thomas Tuchel és Lőw Zsolt jövője is veszélybe került.

Bayern München, Lőw Zsolt
Lőw Zsoltnak nekiment a Bochum elleni meccs után Joshua Kimmich
Fotó: AFP (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Neuer választotta szét Lőwöt és Kimmichet, Tuchel is megszólalt a balhéról

A Bild információi szerint az öltözőbe vezető úton 

Lőw és Kimmich annyira összeszólalkoztak, hogy a világbajnok sztárkapusnak, Manuel Neuernek kellett közbeavatkoznia,

aki a kabátjánál fogva megragadta a magyar másodedzőt, félbeszakítva ezzel a vitát - számolt be róla a Nemzeti Sport.

A meccs után Thomas Tuchel vezetőedző nem tartott sajtótájékoztatót, de azt elmondta, hogy abszolút igazságtalannak tartja a Bochum elleni vereséget, mert csapata sokkal jobban játszott az ellenfélnél, illetve hozzátette, továbbra is úgy gondolja, hogy ő a megfelelő ember a Bayern irányítására.

Az 50 éves tréner Lőw és Kimmich vitájáról is megszólalt, szerinte az ilyesmi bármelyik csapatnál előfordulhat és nincs benne semmi megdöbbentő. 

Tisztában vagyok vele, hogy mi történt, de ez nem tartozik a nyilvánosságra. Ilyesmi megesik az öltözőkben, ahol dúlnak az érzelmek. Úgyhogy ennek nincs jelentősége, egy-egy vereség után nem meglepőek az ilyen incidensek"

- idézte a Magyar Nemzet a német vezetőedző szavait. 

"Az edző úgy döntött, hogy lecseréli, emiatt Josh valószínűleg elég feldúlt volt. Ez természetes, mivel ő mindig mindent megtesz a győzelemért. Így érthető, hogy feldühödött" - jegyezte meg a vezérigazgató, Jan-Christian Dreesen.

Kapcsolódó cikkek