Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Bournemouth magyar válogatott védőjével, Kerkez Milossal erősítené meg a keretét a hírek szerint a Manchester United és a Chelsea is, így Marco Rossi kulcsemberéért nyáron nagy lehet érte a harc.

A Chelsea után a Manchester United is leigazolná Kerkez Milost

Az utóbbi hetek átigazolásai híreiben már szerepelt Chelsea mellett a Manchester United is érdeklődik Kerkez Milos iránt – értesült Ben Jacobs szigetországi átigazolási szakértő a Metropol beszámolója szerint.

A magyar labdarúgó-válogatottban 20 éves létére már alapembernek számító balhátvéd tavaly nyár óta az angol Premier League-ben szereplő (jelenleg 14.) Bournemouth játékosa, de

 a szezonbeli 23 tétmeccsen nyújtott teljesítményével máris felhívta magára a sztárcsapatok figyelmét.

Bár jelenleg a 11. helyezett Chelsea, sem a 6. Manchester United nincs a csúcson, de éppen ezért keresik azokat a futballistákat, akikbe érdemes befektetni az előrelépésért. Az ifjú kora ellenére már több mint 100 felnőttmeccsen pályára lépett Kerkez ára aligha lehet gond a londoni és a manchesteri sztárklub számára sem, noha biztos mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki kivásárolná őt a Bournemouth csapatától.

Kerkez Milos édesapja találkozott Erik ten Haggal

A Bournemouth tavaly közel 18 millió eurónyi (7 milliárd forint) összeget fizetett érte a holland AZ-nek. A labdarúgó édesapja, 

Sebastijan Kerkez a minapi Instagram-fotóján az MU edzőjével, Erik ten Haggal látható, ez is egy jel lehet arra, hogy komoly az érdeklődés.

A Manchester Unitednél a 31-szeres angol válogatott Luke Shaw a balhátvéd, de Erik ten Hag vezetőedző bevetheti ott a holland válogatott Tyrell Malaciát is, így nem akármilyen játékosokkal kellene megküzdenie a kezdőcsapatba kerülésért Kerkeznek.