Újabb katasztrofális teljesítmény: másodosztályú csapat verte a Chelsea-t

Horizontal
Chelsea's Argentinian head coach Mauricio Pochettino during the English League Cup first-leg semi-final football match between Middlesbrough and Chelsea at the Riverside Stadium in Middlesbrough, northeast England on January 9, 2024. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Ligakupában bukott hatalmasat a Chelsea, amely a másodosztályban szereplő Middlesbrough-tól kapott ki 1-0-ra. A londoniaknak szerencséjük van hiszen a visszavágón még javíthatnak majd.

A Michael Carrick által vezetett Middlesbrough Hayden Hackney 37. percben szerzett góljával nyerte az elődöntő első meccsét és a Chelsea annyira pocsékul játszott, hogy a vendégszurkolók közül többen is kikeltek magukból.

Mauricio Pochettino megint csak a fejét foghatta Forrás: AFP/Oli Scarff

Thiago Silvával a lefújás után több drukker is kiabált, azt is nehezményezték, hogy több londoni focista sem ment ki hozzájuk, pedig 700-nál is több kilométert kellett utazniuk a meccsért.

A Chelsea hiába lőtt majdnem 20-szor kapura, alig találata el azt, és a csapat megúszott egy tizenegyest s, lévén a Ligakupában ebben a szakaszban nincsen videobíró.