A Real Madrid legendája őrjöngve üvöltözött saját csapata szurkolójával - videó

RC Lens v Sevilla FC: Group B - UEFA Champions League 2023/24 Sergio Ramos Sevilla Futbol Club Racing Club de Lens Stade Bollaert-Delelis Lens France December 12 2023 Ibrahim Ezzat NurPhoto soccer sports defender Spanish player European competition intern
Sergio Ramos of Sevilla Futbol Club is celebrating his goal during the Champions League match between Racing Club de Lens and Sevilla Futbol Club at Stade Bollaert-Delelis in Lens, France, on December 12, 2023. (Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto) (Photo by Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol bajnokság 19. fordulójában az Európa-liga-címvédő Sevilla hazai pályán 2-0-ra kikapott az Athletic Bilbao együttesétől. Az andalúz csapat borzalmasan szerepel az idei szezonban, a legutóbbi 13 meccséből csak egyet tudott megnyerni, így csak egy pont választja el a kiesőzónától. Ezek után nem csoda, hogy a szurkolók hangot adnak az elégedettségüknek. A Bilbao elleni meccs után pont így tett egy sevillai szurkoló, aki kérdőre vonta a veterán Sergio Ramost, aki éppen interjút adott DAZN sportcsatornának. A 37 éves védőnek nem kellett több, megszakította az interjúját és elkezdett üvöltözni saját csapat szurkolójával.

A Real Madriddal négy Bajnokok Ligáját nyerő Sergio Ramos nyáron, 18 év után tért vissza a nevelőegyesületébe, de sikertörténetről egyelőre nem lehet beszélni. A 37 éves védő 15 meccsen lépett pályára a Sevillában, de csak háromszor volt győztes csapat tagja.