Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Manchester Unitednél ismét áll a bál. Ezúttal a csapat angol válogatott sztárja, Marcus Rashford került bajba, miután egy éjszakai klubban bulizott, emiatt pedig kihagyta az egyik edzést. A hírek szerint az eset miatt fegyelmi eljárással kell szembenéznie.

Marcus Rashford Észak-Írországban bulizott, majd képtelen volt edzeni

A hírek szerint az angol sztár pénteken azt mondta a Manchester United menedzserének, Erik ten Hagnak, hogy beteg volt, annak ellenére, hogy órákkal korábban egy szórakozóhelyen látták bulizni.

Marcus Rashford megint bulizott Forrás: AFP/Ben Stansall

Az incidens újabb fejfájást okoz Ten Hagnak a vasárnapi, az angol negyedosztályú (League Two) Newport elleni FA-kupa-meccs előtt.

A The Sun beszámolója szerint Rashford szerdán még edzett, majd

Észak-Írországban találkozott barátjával és egykori akadémiai csapattársával, Ro-Shaun Williams-szel, aki nemrég a Larne FC-hez szerződött.

A csatárt ezután Thompsons nevű bárban látták csütörtökön, majd másnap reggel magánrepülővel repült haza.

Marcus Rashfordot nem először büntetheti meg Erik Ten Hag

Ten Hag pénteken a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján

azt mondta, hogy „Rashford beteg volt", és ezért nem tudott edzeni.

A támadó bulizása valószínűleg feldühíti a Ten Hagot, aki ebben a szezonban már egyszer megbüntette Rashfordot, amiért elment bulizni. Különösen annak tekintetében lehet igazán mérges a holland edző, hogy a játékosok csak most tértek vissza egy hét szabadságról.

A hírek szerint az eset miatt fegyelmi eljárással kell szembenéznie.