Szörnyű, mit akarnak csinálni Pelé holttestével

Pele's funeral in Vila Belmiro Stadium of Santos in Brazil Abu Wardah Santoso,Brazil,funeral,Nicanor Ribeiro,Pele,Santos,Vi Horizontal, Pelé
SANTOS, BRAZIL - JANUARY 02: (EDITORS NOTE: Image depicts death) A view of the coffin of Brazilian football legend Pele at the Vila Belmiro Stadium in Santos, Sao Paulo, Brazil on January 2, 2023. Fernanda Luz / Anadolu Agency (Photo by Fernanda Luz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő kéréssel fordult egy 60 éves brazil nő a helyi hatóságokhoz, aki a 13 hónapja meghalt focilegenda, Pelé holttestének exhumálását követeli.

Exhumálnák Pelé holttestét

Maria do Socorro Azevedo azt állítja magáról, hogy a 2022 decemberében elhunyt, háromszoros világbajnok labdarúgó Pelé lánya – írja a Daily Mail.

Pelé holttestének exhumálását követeli egy nő Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Fernanda Luz

Annak érdekében, hogy ezt kétséget kizárólag bebizonyítsa, közel öt éve apasági pert indított, de az ügy elavult. Ezúttal egy ügyvédet kért fel perújrafelvételre. A döntő szót a DNS-vizsgálat mondhatja ki, de ahhoz a legenda földi maradványainak exhumálása szükséges - számolt be a Bors.

A klasszis háromszor nősült, hivatalosan hét gyermeke van, bár az egyik a mostohalánya. Azevedo ügyvédje szerint ügyfele

DNS-tesztje "nagy valószínűséggel" vérkapcsolatot mutat ki Pelével. A szakember kifejtette, „nincs más lehetőségük" mint Pelé holttestének exhumálását kérni a „helyzet megoldása érdekében".

Pelé állítólagos lányát nem érdekli a pénz

Maria do Socorro Azevedo asszony egy brazil tévéműsorban nyilvánosan beszélt arról, hogy valóban Pelé lánya, de

nem érdekli a halott sztár pénze.

Elárulta, néhai édesanyja sohasem mondta el a brazil válogatott és a Santos egykori támadójának, hogy várandós.

Pelé 82 évesen halt meg 2022. december 29-én egy Sao Pauló-i kórházban vastagbélrákban.