A súlyos sérülés és a családi botrány után most az edzője is megalázta Neymart

Nassaji Mazandaran v Al-Hilal - AFC Champions League 2023,Al-Hilal,Football,Iran,Nassaji Mazandaran,Neymar,Soccer,Teh Vertical
Neymar a sérülése közben is a hírek középpontjában áll (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi élvonalban szereplő al-Hilal brazil világklasszisa, Neymar jelenleg a rehabilitációja kellős közepén tart, a hírek szerint csak a következő szezonra épül majd fel. Az edzője, Jorge Jesus azonban nem nagyon foglalkozik a világsztár gondjaival, még alaposan bele is rúgott egyet a támadóba.

Nem élete legszebb hónapjait éli Neymar

A tavaly nyáron az al-Hilalhoz igazoló, 31 éves brazil sztárfocistának október közepén szakadt el az elülső keresztszalag a bal térdében, melyet november elején operáltak meg Brazíliában.

A sérült Neymart még a saját edzője is megalázta Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Stringer

A brazil sajtó információi szerint a műtét négy órán át tartott, és a sérült szalag mellett a porcot is műteni kellett - írja a Bors.

Neymar vélhetően csak augusztusban térhet vissza a pályára, a nyári Copa Américáról biztosan lemarad majd. Ráadásul a magánéletében is komoly hullámvölgyeket él át, tavaly októberben ugyan megszületett kislánya, ám ezt követően szakított barátnőjével, Bruna Biancardival.

Jorge Jesus még meg is alázta Neymart

Ha ez nem lenne elég, az al-Hilal vezetőedzője, Jorge Jesus sem kíméli, nyílt kritikát intézett ellene.

A portugál szakember szerint a brazil csillag sokkal többre vihette volna a pályafutásában, ha olyan mentalitással játszott volna, mint Cristiano Ronaldo.

– nyilatkozta Jorge Jesus, amit a Forbes szemlézett.

Az al-Hilal Jorge Jesus vezetésével jelenleg hét ponttal vezet az ősi rivális al-Nasszr előtt a bajnokságban.