Visszatért a magyar válogatott focista, csapata kiütéssel nyert az FA-kupában

Manchester City v AFC Bournemouth - Premier League EPL Season 2023-4 Soccer Saturday 4th November 2023 Manchester City vs Bournemouth Premier League Horizontal FOOTBALL
Milos Kerkez #3 of AFC Bournemouth during the Premier League match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium, Manchester on Saturday 4th November 2023. (Photo by Mike Morese/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Kerkez Milost is foglakoztató Bournemouth 5-0-ra ütötte ki a másodosztályú Swansea City csapatát az angol labdarúgó FA-kupa negyedik forduójában, így bejutott a legjobb 16 közé.

A Premier League-ben szereplő házigazda hatalmas elánnal kezdte a meccset, és hét perc leforgása alatt eldöntötte a továbbjutás kérdését, ugyanis már szűk negyedóra után 3-0-ra vezetett Lloyd Kelly, Alex Scott és Luis Sinisterra találataival.

A Bournemouth egy félidő alatt elintézte a Swansea-t és a továbbjutást Forrás: AFP/Justin Tallis

A Bournemouth aztán még a szünetig kétszer vette be riválisa kapuját, így a második félidőre tulajdonképpen csak a gólkülönbség maradt az egyetlen kérdés. Az azonban már nem változott, így Andoni Iraola együttese bejutott a legjobb 16 közé az angol labdarúgó FA-kupában.

A 46. percben csereként pályára lépett a sérüléséből felépült Kerkez Milos, aki bő egy hónap után tért vissza.

Angol FA-kupa, 4. forduló:
AFC Bournemouth - Swansea City (II.) 5-0 (5-0)
gólszerző: Kelly (7.), Scott (10.), Sinisterra (14.), Brooks (35.), Solanke (44.)