Sokkot kaptak a szurkolók: Modric mellbimbóját csavargatta a Real Madrid sztárja - videó

Real Madrid
Real Madrid's Croatian midfielder #10 Luka Modric (TOP) is lifted by Real Madrid's German defender #22 Antonio Rudiger after scoring his team's fourth goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Villarreal CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 17, 2023. (Photo by Thomas COEX / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid német válogatott futballistája, Antonio Rüdiger meglepő módon köszöntötte az aranylabdás Luka Modricot, miután legyőzték a Barcelonát a Spanyol Szuperkupa döntőjében.

Luka Modricot sem "kímélte" Antonio Rüdiger

Vasárnap este Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban rendezték meg a Spanyol Szuperkupa döntőjét, amelyet a Real Madrid 4-1-re megnyert a Barcelona ellen. A mérkőzés után a madridiak német válogatott hátvédje, Antonio Rüdiger meglepően köszöntötte Luka Modricot, ugyanis belecsípett az aranylabdás horvát középpályás mellbimbójába.

Rüdiger nem először került hasonló mozdulattal a figyelem középpontjába, az Atlético elleni elődöntőben Alvaro Moratát zaklatta ilyen módon, amellyel alaposan felbosszantotta a spanyol válogatott támadót.

A szurkolókat is meglepte Antonio Rüdiger bizarr viselkedése

A szurkolók közül többen is jelezték a közösségi médiában, hogy a német játékos igazán felhagyhatna már ezzel a bizarr szokással.

Antonio Rüdiger viselkedése a szurkolóknak sem tetszett Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu/Stringer

írta egy kommentelő. "Ezt az embert le kell állítani" - posztolta egy másik. "Rüdiger, miért vagy folyton ilyen?" - tette fel a kérdést egy harmadik. "Rüdiger hagyta, hogy a tolakodó gondolatai eluralkodjanak rajta" - állapította meg egy negyedik drukker.