Vágólapra másolva!
A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes portugál labdarúgóedző, José Mourinho egy különleges vallomással próbálta népszerűsíteni a közeljövőben bemutatásra kerülő dokumentumfilmet, ami a pályafutását mutatja be.

Hamarosan a Netflixen lesz látható egy José Mourinhóról szóló dokumentumfilm, és a megjelenése előtt a legendás fociedző előrukkolt egy történettel – vette észre a Magyar Nemzet. A sztoriban a szereplők nem ismertek, legfeljebb következtetni lehet arra a klubra és sportigazgatóra, aki szerette volna magához édesgetni a portugál szakembert.

José Mourinho Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Mint azt Mourinho elmondta, a jelenlegi, római korszaka előtt

futott be egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlat, de ekkor már elígérkezett a Roma csapatához, így nem lett semmi az üzletből.

A rendelkezésre álló pénz mennyiségéből kiindulva, valamelyik szaúdi klub, esetleg a katari tulajdonban levő Paris SG csalogatta a világlátott portugált, aki szerint

mindenki teljesen őrültnek fogja nézni, amiért nemet mondott a meg nem nevezett klubnak.

Mourinho útja a Roma kispadjáig

José Mourinho 2021 nyarán érkezett az olasz fővárosba, ahol

az AS Romával megnyerte a Konferencia-ligát, tavaly pedig Európa-liga-döntőt játszott.

A 60 éves portugál szakember ezt megelőzően az angol Tottenham vezetőedzője volt, ahol nem ért el nagyobb sikert, így nem lett volna valóságtól ellrugaszkodott, ha a londoni távozása után elfogad egy ajánlatot Katarból vagy Szaúd-Arábiából.

Mourinho korábban a Porto és az Internazionale csapatával nyert Bajnokok Ligáját, de a Chelsea, a Real Madrid és a Manchester United edzőjeként is nagy sikereket ért el.