Lezuhant a lelátóról egy részeg szurkoló az FA-kupa-meccsen, kirúgták a stadionból - videó

FA-kupa, részeg szurkoló
Vágólapra másolva!
A labdarúgó FA-kupában megrendezett Ipswich Town-Maidstone United meccsen a vendégcsapat egyik szurkolója a lelátóról a hazai drukkerek közé zuhant.

Részeg szurkoló okozott botrányt az FA-kupa-meccsen

A hatodosztályú Maidstone United csodát tett az FA-kupa negyedik fordulójában, ugyanis a Championshipben (angol másodosztály) szereplő Ipswich Town otthonában 2-1-re győzött, ezzel bejutott a sorozat nyolcaddöntőjébe. A vendég együttes a 43. percben szerzett vezetést, ám a lelátón még egy ennél is különlegesebb dolog történt, ugyanis a Maidstone egyik szurkolója a tetőről az alatta lévő hazai szektorba zuhant.

@brxndonio My man goes flying when Maidstone go 1-0 up vs Ipswich #maidstone#ipswich#foryou#viral#maidstonevsipswich#maidstoneutd♬ original sound - Brandonio

A szurkoló - aki néhány italt elfogyasztott a meccs alatt - állítása szerint a gólöröm közben hátulról meglökték, ezért nem tudta megakadályozni azt, hogy a tömegbe zuhanjon.

Senki sem sérült meg, de mindnyájan hangosan panaszkodni kezdtek és kiabáltak velem. Ezután megjelentek a biztonságiak, akik kivezettek a stadionból, bár ez nem teljesen az ő döntésük volt" - árulta el a bizarr baleset részleteit az 59 éves Maidstone-szurkoló, John Ryan.

A hírek szerint Ryan nem mondott teljesen igazat, mert a hazaiak egyik drukkere megsérült az incidens során. A kitiltott férfi a mérkőzést a továbbiakban rádión követte a stadion mellett, majd elárulta, hogy a meccset követő napon eléggé másnapos volt és zúzódást szenvedett az egyik karján, de boldoggá tette, hogy kedvenc csapata kiharcolta a továbbjutást.