A Bozsik Arénában rendeznek Konferencia-liga-mérkőzést

Budapest, 2021. július 24. A Budapest Honvéd és a spanyol Villarreal B labdarúgócsapatának avatómérkőzése az új Bozsik Aréna stadionanvatóján Budapesten 2021. július 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Makkabi Haifa a Bozsik Arénában fogadja a belga Gentet a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszának első fordulójában.

A Budapest Honvéd honlapjának beszámolója szerint az európai szövetség már hozzájárult, hogy az izraeli csapat február 15-én 21 órától a 16 közé jutásért sorra kerülő párharc első felvonásán Kispesten lássa vendégül az ellenfelét.

Kispesten fogadja belga ellenfelét a Makkabi Haifa a Konferencia-ligában Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az izraeli klubok a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus miatt nem játszhatnak hazai pályán. A Makkabi Haifa nem először választotta Magyarországot hazai meccsének helyszínéül, ugyanis november 30-án még az Európa-liga csoportkörében a Puskás Arénában fogadta a francia Rennes gárdáját, amelytől 3-0-ra kikapott.

A harmadik számú európai kupasorozatban a magyar bajnok Ferencváros is érdekelt: február 15-én a görög Olimpiakosz vendége lesz Pireuszban, majd egy héttel később a Groupama Arénában rendezik a visszavágót.