A City, az Arsenal és a Chelsea korábbi focistája mentheti meg a Manchester Unitedet

Crystal Palace, Michael Olise
L-R Crystal Palace's Michael Olise and Manchester United's Lisandro Martinez during English Premier League soccer match between Crystal Palace against Manchester United at Selhurst Park, London on 18th January , 2023 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United szeretné leigazolni a Crystal Palace 22 éves jobbszélsőjét, Michael Olise-t.

A tabellán mindössze nyolcadik Manchester United ebben a szezonban már most, 20 forduló után annyi (9) vereséget szenvedett, mint az előző idényben összesen. A Bajnokok Ligájából csoportutolsóként esett ki a csapat, így ahhoz, hogy jövőre elindulhasson valamelyik európai kupasorozatban, erősítésre lenne szükség. Az új résztulajdonos, Sir Jim Ratcliffe korszakának első igazolására ezért már ki is szemelt valakit a klub, méghozzá a Crystal Palace-ban játszó Michael Olise-t.

Michael Olise segítheti ki a gödörből az MU-t Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Ezt kell tudni a United kiszemeltjéről, Michael Olise-ról

A 22 éves, francia utánpótlás-válogatott focista

juniorkorában az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City csapatánál is megfordult,

ám az első felnőtt együttese a Reading lett. Onnan 2021-ben igazolt a Crystal Palace-hoz, ahol Olise-t ugyan több sérülés is sújtotta, egészségesen alapemberré vált.

Az idei bajnokságban 9 meccsen 5 gólt szerzett a francia jobbszélső, köztük a legutóbbi 3 találkozón 2-t,

így pedig a piaci értékét egészen 50 millió euróra tornázta fel.

Olise szerződése 2027-ig szól a londoniaknál, de

a bajnokságban a harmadik legkevesebb gólt szerző Manchester United tervei közt szerepel a focista kivásárlása.

Angol sajtóhírek valószínűbbnek tartják, hogy Michael Olise nyáron kerülhet Manchesterbe, de az sem kizárt, hogy már a következő napokban megszerzik őt a Vörös Ördögök.

A United legközelebb a Wigan otthonában, hétfőn lép pályára FA-kupa-mérkőzésen, míg a Crystal Palace csütörtökön az Everton együttesét fogadja.