Ellenfele mellbimbóját csavargatta a Real Madrid focistája - videó

Horizontal
Real Madrid's German defender #22 Antonio Rudiger clears the ball during the Spanish Super Cup semi-final football match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Al-Awwal Park Stadium in Riyadh, on January 10, 2024. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
Őrült meccset játszott szerda este a Real Madrid és az Atlético Madrid a spanyol Szuperkupa elődöntőjében, melyen Antonio Rüdiger minden eszközt bevetett a siker érdekében.

Hihetetlen meccset játszott a két csapat

A két városi rivális meccsén végül csak a hosszabbítás döntött, miután 90 percet követően 3-3 állt a kijelzőn, majd a ráadást követően a Real Madrid 5-3-ra nyerni tudott.

Antonio Rüdiger mindkét csapat kapujába betalált, majd kicsit sportszerűtlenkedett Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A meccs egyik főszereplője a német válogatott védő, Antonio Rüdiger volt, aki a Real Madrid egyenlítő gólját szerezte még a meccs elején. A Real Madrid az ő góljával jött vissza 1-1-re, majd egy öngólt is vétett, amivel 3-2-re az Atlético vezetett, de Carvajal a hajrában még egyenlíteni tudott a Szaúd-Arábiában rendezett meccsen.

Rüdiger mindent bevetett

Antonio Rüdiger a gólja és öngólja után egy nem várt mozdulattal is felhívta magára a figyelmet, ugyanis az ellenfél csatárát, Alvaro Moratát cukkolta azzal, hogy a mellbimbóját kezdte el csavargatni.

A spanyol csatárt érthetően ez nem tette boldoggá, és talán ezért is, de képtelen volt gólt szerezni a meccsen, így ha innen közelítjük meg a dolgot, akkor Rüdiger csele bizony bejött.