Neymar a hasát mutogatva cirkuszolt, mert dagadtnak nevezték - videó

fbl Horizontal WORLD CUP FIFA
Brazil's forward Neymar gestures during a training session on the eve of the FIFA World Cup 2026 qualifier football match against Uruguay, at the Centenario stadium in Montevideo, on October 16, 2023. (Photo by Eitan ABRAMOVICH / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil válogatott focista, Neymar gusztustalanul akart üzenni az utálkozóknak, akik szerint túlsúlyos, de furcsa próbálkozása éppen az ellenkező hatást érte el.

Neymar nemrég a korábbi brazil szupersztár, Romario születésnapi buliján bukkant fel, azóta pedig folyamatosan piszkálják a 31 éves brazilt a súlyával. Neymarról elég előnytelen fotók készültek az eseményen, ami azért nem volt meglepő, mert sérülés miatt október óta nem játszik.

Neymar októberben sérült meg a brazil válogatottban Forrás: AFP/Eitan Abramovich

A brazil válogatott orvosa szerint Neymar nem is fog visszatérni a következő szezon rajtjáig, így még lesz ideje formába kerülni, de a brazil nem várt addig, máris üzent a kétkedőknek.

„A mai edzés kész. Felszedtem egy kicsit, de dagadt? Szerintem nem. Kapjátok be, akik utáltok" – mondta Neymar az Instagramra feltöltött videóban, majd a pólóját is felemelte, hogy megmutassa (kicsit sem kockás) hasát.

Az akciója kicsi sem sült el jól, hiszen a kommentelők azonnal szétszedték a brazilt, aki szerintük csak igazat adott a kételkedőknek.