Argentin középső védővel erősített a Fradi Konferencia-liga ellenfele

fbl Horizontal
Olympiacos and Backa Topola team players compete in an empty stadium as Olympiacos football team is on a two-month banned without supporters from the Greek authorities, during the UEFA Europa League group A football match between Olympiacos (GRE) and TSC Backa Topola (SRB) at the Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus, on December 14, 2023 (Photo by Aris MESSINIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Fiatal argentin középső védővel erősített a Ferencváros következő Konferencia-liga ellenfele, a görög Olympiakosz Pireusz.

A listavezető Panathinaikosztól jócskán, nyolc ponttal lemaradva csak a tabella negyedik helyén álló Olympiakosz az argentin Boca Juniorstó részben megvásárolta a 22 éves középső védőt, Nicolas Valentinit.

A fiatal játékos a 2021-es szezonban 21 meccsen lépett pályára az argentin sztárcsapatban, és egy gólt szerzett, majd klubja kölcsönadta a másodosztályú Aldosivinek. Most pedig eladták a görög csapatnak, amelyik a 70 százalékban lett az olasz felmenőkkel bíró Valentini játékjogának tulajdonosa.

A Ferencváros és az Olympiakosz az Európa Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért csap össze februárban. Az első mérkőzést február 15-én Pireuszban, míg a visszavágót 22-én a Groupama Arénában rendezik.