Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga második helyén álló ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a szerb Nenad Lukicsot, aki korábban a Budapest Honvéd csapatánál töltött gólgazdag időszakot.

A 31 éves támadó 2021 nyarán igazolt a Topolya csapatától a Budapest Honvédba, az első szezonjában 17, a másodikban 13 gólt lőtt a fővárosi csapat színeiben. Tavaly nyáron aztán Csangcsun Jataj csapatába igazolt, de csak kilenc meccsen kapott lehetőséget a kínai együttesben, amelyben nem sikerült gólt lőnie. A szerb támadó szeptember közepe óta nem is lépett pályára egy meccsen sem, így kapóra jött neki a Győr ajánlata.

A szerb Nenad Lukics a feljutásért harcoló ETO-ba igazolt Forrás: eto.hu

„Boldog vagyok, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom.

Nagyon szimpatikus volt az a jövőkép, amit a vezetőség felvázolt számomra. Nagy klubhoz kerültem, melynek komoly ambíciói vannak.

Jelenleg a másodosztályba érkezem, de hiszem, hogy együtt szép eredményeket érhetünk el" - mondta a leigazolása után a kétszeres szerb válogatott Nenad Lukics.

Köteles László, az ETO sportigazgatója biztos benne, hogy a rutinos támadó gólokkal és jó játékkal fogja segíteni a csapatot céljai elérésében.

„Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni ezt az igazolást.

Nagy segítségünkre lesz céljaink elérésében, sokat várunk tőle az ETO színeiben" – mondta Köteles László.