A földön fekve állították ki a West Ham brutális focistáját - videó

fbl Horizontal
Referee Darren England shows a red card to West Ham United's Algerian midfielder #22 Said Benrahma (R) following a tackle on Bristol City's English midfielder #08 Joe Williams (unseen) during the English FA Cup third round replay football match between Bristol City and West Ham United at the Ashton Gate Stadium, in Bristol on January 16, 2024. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A szurkolók teljesen kiakadtak, többen abban bíznak, hogy a West Ham United focistája, Said Benrahma soha többet nem lép majd pályára a londoni csapatban a keddi piros lapja után.

A West Ham a Bristol City ellen lépett pályára az FA-kupában. A londoniak 1-0-s hátrányban voltak, amikor az 51. percben Benrahma piros lapot kapott, amiért a földön fekve, talppal belerúgott Joe Williamsbe.

Said Benrahma (jobbra) kiállítása teljesen egyértelmű volt Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az eset azért is érdekes, mert a támadóért éppen kedden jelentkezett be a Marseille, amely kölcsönbe elvitte volna, de David Moyes nem engedte el. A klub állítólag végleg engedné csak el, és akkor sem kevesebbért, mint 25 millió font.

Az algériai focistához azért is ragaszkodnak, mert több támadó is sérült a csapatban, Mohammed Kudus pedig az Afrika-kupán szerepel.

A West Ham végül 1-0-ra kikapott és kiesett a kupából. Moyes a meccs után elmondta, nem gazán tudja védeni a focistáját, de az igaz, hogy először az ellenfél szabálytalankodott, amire talán kicsit lassan reagált a játékvezető.