Vágólapra másolva!
Rossz hírek érkeztek a Ferencváros sérült játékosáról, Adama Traoréról, aki még a Cukaricki elleni hazai meccsen sérült meg az Európai Konferencia-ligában.

Arról már mi is írtunk, hogy a Fradi focistája, Adama Traoré a finnországi Turkuban járt, ahol műtéti beavatkozáson esett át. Az ősz szezonban többször is sérült szélsőre hosszú kihagyás várhat. Lasse Lempainen finn ortopéd sebész pár nappal ezelőtt képet osztott meg a mankóval látható Traoréról, és sok sikert kívánt a játékos rehabilitációjához.

Adama Traoré a Fradi egyik legnagyobb értéke Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A finn ortopédspecialista, Lasse Lempainen óriási névnek számít a szakmában, korábban ugyanis olyan világsztárokat műtött, mint Marco van Basten, David Beckham, Pep Guardiola vagy Paul Pogba.

Adama Traoré a Fradi egyik legjobbja volt ősszel, hiszen 18 meccsen 11 gólig és öt gólpasszig jutott, de szeptember közepén megsérült, majd novemberben hat meccs után újra kidőlt a sorból a Cukaricki ellen.

Közben a csakfoci szerint A Sport New Africa arról írt, hogy Traoré biztosan lemarad a január 13-án kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájáról, ugyanis előreláthatólag 3-4 hónapig nem játszhat majd combsérülése miatt.