Döbbenetes fordulat: ő lehet a Manchester United bukott edzőjének az utódja

Galatasaray, Manchester United, Bajnokok Ligája
ISTANBUL, TURKIYE - NOVEMBER 29: Head coach Erik Ten Hag (L) of Manchester United follows the UEFA Champions League Group A soccer match between Galatasaray and Manchester United at RAMS Park in Istanbul, Turkiye on November 29, 2023. Abdulhamid Hosbas / Anadolu (Photo by ABDULHAMID HOSBAS / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A pocsék szezont futó Manchester Unitedtől bármikor kirúghatják Erik ten Hag vezetőedzőt. Brit sajtóhírek szerint hatalmas esély van rá, hogy a holland szakember helyét a Chelsea korábbi edzője, Graham Potter veszi át.

Erik ten Hag napjai meg vannak számlálva

A Manchester United a Premier League-ben csak a tabella hatodik helyén áll, de ami ennél is rosszabb a szurkolók számára, hogy a nagy múltú klub a Bajnokok Ligájában az utolsó helyen esett ki a csoportjából, így tavasszal még az Európa-ligában sem szerepelhet. Erik ten Hag vezetőedző alatt jó ideje inog a kispad, és a gyenge eredmények miatt erősen elképzelhető, hogy a holland szakember már nem sokáig lesz a csapat edzője.

Erik ten Hag napjai meg vannak számlálva a Manchester Unitednél Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Abdulhamid Hosbas

Korábban olyan információk is napvilágot láttak, miszerint a spanyol Julen Lopetegui válthatja majd ten Hagot a kispadon, a legfrissebb hírek szerint pedig még ennél is nagyobb meglepetés történhet és olyan szakembert nevezhetnek ki az együttes élére, akinek az érkezésére senki sem számítana.

A Chelsea-nél megbukott edző lehet az utód?

Brit sajtóhírek szerint a Manchester Unitedben hamarosan komoly részesedést vásárló Sir Jim Ratcliffe a napokban leült tárgyalni a Chelsea korábbi edzőjével, Graham Potterrel, akinek április óta nincs munkája.

A 48 éves angol szakember Thomas Tuchel kirúgása után, tavaly szeptemberben került a londoni együttes élére, ám rendkívül gyenge eredményeket ért el, ezért alig több mint fél év után kirúgták.

Potter a Chelsea előtt Angliában a Brighton és a Swansea csapatait is irányította, a Manchester United leendő befektetője, Ratcliffe pedig nagy rajongója az angol edzőnek.