A Liverpool edzője kifakadt Szoboszlaiék kiütéses győzelme után

fbl Horizontal FOOTBALL EUROPA LEAGUE
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts as he watches is side from the technical area during the UEFA Europa League Group E football match between Toulouse FC (TFC) and Liverpool at the Stadium de Toulouse, in Toulouse, southwestern France on November 9, 2023. (Photo by Charly TRIBALLEAU / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó angol Ligakupa negyeddöntőjében Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool odahaza 5-1-re ütötte ki a Konferencia-liga-címvédő West Ham Unitedet. A hazaiak vezetőedzője, Jürgen Klopp nem mindennel volt megelégedve a mérkőzésen.

A Liverpool első gólját Szoboszlai Dominik szerezte még az első félidőben, majd a Vörösök további négy gólt szerezve, magabiztosan jutottak be a legjobb négy közé. Ott a Fulhammel találkoznak, míg a másik ágon Chelsea-Middlesbrough összecsapást rendeznek. A párharcok első mérkőzései a január 8-i héten lesznek, a visszavágókat a január 22-i héten rendezik.

Szoboszlai bombagóljával vezetett a Liverpool Forrás: AFP/Oli Scarff

A meccs után a hazaiak edzője, Jürgen Klopp a játékosaival elégedett volt, a szurkolókkal azonban már kevésbé. A német szakember úgy érezte, hogy a hangulat nem a megszokott színvonalú volt, ami talán a Manchester United elleni pontvesztésnek is köszönhető. Klopp hozzátette, a szombat esti Liverpool-Arsenal rangadón (a Premier League listavezetője látogat a tabellán egy ponttal mögötte állóhoz) minden biztatásra szükség lesz az Anfielden.

Sokat változtatva a csapaton is uraltuk a West Ham elleni meccset. Ha a szurkolók közt lettem volna, végig talpon állva szurkoltam volna, ehelyett mindenki le volt törve, mert nem vertük meg a Manchester Unitedet?! – mondta Klopp. – Nem volt meg az az izgatottság, amit korábban éreztem. Szombaton szükségünk lesz az Anfield közönségére. Az Arsenal a héten nem játszott, felkészültek erre a meccsre, szóval