Meccs közben, a családja szeme láttára törtek be a BL-győztes sztárfocista luxusházába

Erling Haaland, Jack Grealish, Manchester City
Goalscorers Manchester City's English midfielder Jack Grealish (L), Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (C) and Manchester City's English midfielder Phil Foden celebrate after the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on September 17, 2022. (Photo by Geoff Caddick / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szerda este a Manchester City 3-1-es győzelmet aratott az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokságban, ám a címvédő játékosa, Jack Grealish mégis szörnyű estén volt túl, hiszen a mérkőzés közben betörtek a luxusotthonába, ahol tíz rokona éppen őt nézte a televízióban.

A 35-szörös angol válogatott középpályás párja, Sasha Attwood mellett a szülei és a testvérei is az 5,6 millió font értékű házban voltak a meccs ideje alatt, amikor különös zajokra és a kutyáik ugatására lettek figyelmesek.

Grealish családja ijedtségében meg is nyomta a pánikgombot, amely riasztotta a rendőrséget,

a rokonok pedig az érkezésükig elrejtőztek a lakásban.

Sasha Attwood ezúttal nem volt ott Jack Grealish meccsén személyesen, az otthonukban rablás áldozata lett Forrás: instagram.com/sasha__rebecca/

A rendőrség a megérkezése után felszólította a szomszédokat, hogy zárják be az ajtókat és maradjanak otthonaikban,

egy esetleges túszhelyzettől tartva pedig még helikopterrel is átkutatták a környéket.

Az elkövetőknek azonban csak a rablás volt fontos: összesen egymillió font értékű ékszerrel tudtak elmenekülni. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Nem példátlan az eset

Grealish-ék idén költöztek be az ingatlanba,

a hét hálószobás ház egy 24 hektáros területen található,

és a telek egy helikopter-leszállót, teniszpályát, teljes méretű futball- és krikettpályát, valamint egy tavat is tartalmaz. Az ilyen extravagáns körülményeket kihasználva az elmúlt években egyre több focista lett betörés és rablás áldozata, elsősorban Angliában – az erről készült gyűjtőcikkünket a következő linkre kattintva olvashatják el.