Vágólapra másolva!
A Manchester United nem hosszabbítja meg Anthony Martial jövő nyáron lejáró szerződését, így a francia válogatott futballista 9 év után ingyen távozhat a klubtól.

Anthony Martialról könnyedén lemond a Manchester United

A francia válogatott csatár 2015-ben az AS Monaco csapatától igazolt a Manchester Unitedhez, amelynek színeiben eddig 317 meccsen 90 gólt lőtt és 55 gólpasszt adott. Martial kétszer nyert Angol Ligakupát, egyszer FA-kupát, egyszer pedig Európa-ligát a klub játékosaként, de Erik Ten Hag irányítása alatt nem számít stabil kezdőjátékosnak. Ebben a szezonban nem is teljesít kiemelkedően a 28 éves csatár, mindössze 2 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott, a United vezetősége pedig egyáltalán nem ragaszkodik hozzá.

Anthony Martial nem futballozik jó formában ebben a szezonban Forrás: AFP/Darren Staples

Ingyen távozhat Anthony Martial a Manchester Unitedtől

Martial a 2022-es év első felében fél évig kölcsönben játszott a Sevillában, de jövő nyáron minden bizonnyal végleg távozik a pocsék idényt futó Unitedtől, méghozzá ingyen, mert az angol csapat nem fogja meghosszabbítani a játékos júniusban lejáró szerződését.

Egyelőre nem tudni, hol folytathatja pályafutását a 28 éves csatár, akit korábban a Real Madriddal is szóba hoztak, és a hírek szerint az előző idényben BL-döntőig jutó Inter is érdeklődik iránta.