Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában az olasz Lazio az Atlético Madrid vendége lesz szerda este. A találkozó előtt a római együttes vezetőedzője, Maurizio Sarri, a sajtótájékoztatón összetűzésbe került az egyik újságíróval.

Az E jelű kvartettben már az Atlético és a Lazio is bebiztosította a továbbjutását a nyolcaddöntőbe, így a szerda esti, egymás elleni meccsen csak a csoportelsőség lesz a tét.

Amennyiben a rómaiak nyernek Madridban, úgy ők nyerik a csoportot, máskülönben Diego Simeone gárdája végez az élen.

A Lazio története során mindössze harmadik alkalommal jut be a BL egyenes kieséses szakaszába, így Maurizio Sarri vezetőedző is elégedetten érkezhetett a keddi sajtótájékoztatóra – ám ott mégis felbosszantották.

Maurizio Sarrinak nem tetszett, ahogy az Álvaro Moratával való kapcsolatáról kérdezték Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Sarri beszélt arról, milyen a kapcsolata Moratával

Sarri 2021 nyarán vette át a Lazio irányítását, ám előtte volt a Napoli, a Chelsea, majd a Juventus vezetőedzője is. A 64 éves szakember

a londoni klubnál együtt dolgozott Álvaro Moratával, aki most az Atlético játékosaként az ellenfél színeiben lép(het) pályára Sarri ellen.

A viszonyuk állítólag nem volt felhőtlen, az egyik újságíró pedig kedden meg is kérdezte az olasz szakembert, hogy milyen érzés lesz szembenézni az általa nem kedvelt spanyol válogatott támadóval. Sarri erre ingerülten reagált.

„Miért kell ilyet mondani?

Ő egy rendkívüli játékos, remek technikai és fizikai adottságokkal, igazi vérbeli középcsatár. Akkoriban

Ugyanis beszéltünk egymással, többek között ezekről is" – nyilatkozta Sarri.