A pályán esett össze a focista, félbeszakították a meccset

Crystal Palace v Brighton & Hove Albion - Premier League EPL Season 2023-4 Soccer Thursday 21st December 2023 Crystal Palace vs Brighton and Hove Albion Premier League match ball Crystal Palace Brighton and Hove Albion Selhurst Park London Thursday 21
The Premier League match ball is seen during the match between Crystal Palace and Brighton and Hove Albion at Selhurst Park in London, on December 21, 2023. (Photo by MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Angliában hagyományosan focival töltik az ünnepeket, de sajnos nem lett jó vége az alsóbb ligában szereplő Cray Wanderers és a Margate meccsének.

A Wanderers játékosa, Yahaya Bamba a meccs utolsó pillanataiban, a 92. percben összeesett a pályán, majd hosszasan ápolni kellett.

Szomorú véget ért a karácsonyi meccs Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

A dél-angliai félprofi ligában, az Isthmian League-ben gól nélkül állt mindkét csapat, amikor Bamba összeesett.

A hírek szerint a pályán kellett elsősegélyben részesíteni a játékost. A megállapodás a kapitányok között az volt, hogy az ápolás után lejátsszák a maradék két percet, de erre végül nem került sor.

A focistát 20 percig ápolták a pályán, majd kórházba kellett vinni, a játékosok pedig úgy döntöttek, hogy nem fejezik be a meccset.