Vágólapra másolva!
Vasárnap délután három órától az Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában a már biztos Eb-résztvevő magyar válogatott a telt házas Puskás Arénában fogadja a montenegrói csapatot. Sallai Roland, a válogatott egyik legfontosabb játékosa sérülés miatt nem játszhat a selejtező-sorozat utolsó meccsén, de az Origónak elárulta, hogy jól halad a rehabilitációja és hamarosan visszatérhet a pályára.

Komoly csapás a válogatottnak

Sallai Roland, a Freibrug támadója október 26-án sérült meg a Topolya otthonában rendezett Európa-liga mérkőzésen. A találkozó 21. percében Sallai egy hosszú oldalra átlőtt szabadrúgásra érkezett, majd éles szögből kapu mellé fejelte a labdát, ezt követően pedig a földön maradt, a combját fájlalta, majd le is kellett cserélni.

Sallai Roland két gólt lőtt és két gólpasszt adott az Eb-selejtező sorozatban Fotó: Csudai Sándor - Origo

A meccs után kiderült, hogy a 46-szoros magyar válogatott focista combizom-szakadást szenvedett, ezzel pedig eldőlt, hogy nem léphet pályára a nemzeti csapat utolsó két Eb-selejtezőjén.

Közeleg a visszatérés

Sallai rehabilitációja jól halad, ezért meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól. A 26 éves támadó a magyar válogatott telki edzőtáborában nyilatkozott az Oriógnak, elmondta, hogy a teljes felépülését tekintve már a célegyenesben van.

Nézze meg, mit nyilatkozott Sallai a Metropolnak.

Itt pedig megnézheti a teljes interjút, amelyet a Magyar Nemzeten is megtalál.