Vágólapra másolva!
Megműtik a Tottenham Hotspur brazil válogatott focistáját, Richarlisont. Richarlison ebben a szezonban eddig 11 meccsen két gólt szerzett és volt három gólpassza is a londoni csapat mezében, de most megműtik, miután elmondása szerint már nyolc hónapja szenved a szeméremcsontjával.

A 26 éves focista a Spurs első 10 bajnokijából hétszer kezdő volt, de a Chelsea ellen hétfői vereség alkalmával csak csere volt és be sem állt. A 2022 nyarán 60 millió fontért az Evertontól szerződtetett focista szerint ideje pihennie egy kicsit.

Richarlisonra műtét vár Forrás: AFP/Justin Tallis

„Az elmúlt hónapok nem voltak könnyűek, nem voltam egészséges. Már beszéltem az orvosokkal, és hamarosan megműtenek" - mondta.

Ange Postecoglou csapata második a bajnokságban, és több sérültje is van. Nem bevethető Ivan Perisic, Manor Solomon, Ryan Sessegnon és Ben Davies sem, míg James Maddisont a Chelsea ellen kellett lecserélni és két játékos is piros lap miatt lesz eltiltott.

„Nyolc hónapja szenvedek, harcolok a csapatomért és a válogatottért, de úgy érzem, eljött az ideje a pihenésnek" – mondta a brazil ESPN-nek Richarlison.