Vágólapra másolva!
Szerdán is rengeteg érdekesség történt a sportvilágban. Ha valami fontos információról lemaradt volna, akkor gyorsan mutatjuk a legfontosabb eseményeket. Visszapilantó.

A Bajnokok Ligája keddi játéknapján a Barcelona és a Paris Saint-Germain is idegenben szenvedett váratlan vereséget, mi természetesen megihlette a mémgyárosokat is.

A labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulójának szerdai játéknapján a Manchester United meccse nem mindennapi körülmények között kezdődött a Köbenhavn otthonában. Előbb egy szurkoló rohant a pályára, majd a meccset is félbe kellett szakítani.

Továbbra sem csillapodnak az indulatok az UEFA által zárt kapussá minősített november 16-i Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés kapcsán. A bolgárok is úgy látják, példátlan a döntés, amit az európai szövetség hozott, a magyar drukkerek pedig támogatásukról biztosították a saját szövetségükkel hadban álló balkáni drukkereket.

A Vasas magyar válogatott focistája, Baráth Botond a klub honlapján reagált arra a videóra, amely a hétfői Vasas-Honvéd (3-0) NB II-es bajnoki után jelent meg. Baráth ugyanis a lefújást követően a Honvéd táborában tartott beszédet.

A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a klubhoz csatlakozott Pierluigi Brivio, akinek az érkezésével teljes lesz Dejan Sztankovics szakmai stábja.