Vágólapra másolva!
Szombaton is rengeteg érdekesség történt a sportvilágban. Ha valami fontos információról lemaradt volna, akkor gyorsan mutatjuk a legfontosabb eseményeket. Visszapillantó.

Bolgár-magyar: Folytatódik a bohózat

Eldőlt, hogy mégis Plovdivban játsszák a Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőt. A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFS) dönti el, hogy közönség előtt rendezik-e meg a találkozót. A Hriszto Botev Stadion kivitelező cég tulajdonosa, Ilijan Filipov szavai viszont némiképp ellentmondanak a híreknek.

Mégis Plovdivban lehet a meccs Forrás: trud.bg

Tovább folytatódik a komédia a november 16-ra tervezett Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki selejtezővel kapcsolatban. Már a fenyegetésnél jár az ügy.

Az egykori 80-szoros angol válogatott focista, az 1986-os mexikói világbajnokság gólkirálya, Gary Lineker elárulta: pokoli rosszul érezte magát, miután kipróbálta a füstmentes nikotinélvezetet, a snüsszt.

Kerkez Milosék bravúrja, kikapott az Újpest

Kerkez Milos csapata, a Bournemouth a magyar válogatott játékos nélkül 2-0-ra legyőzte a Newcastle United együttesét az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának szombati játéknapján.

Az Újpest FC hazai pályán a 90. percben kapott góllal 2-1-re kikapott a Puskás Akadémia csapatától a labdarúgó NB I 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Az újpestieket több sérülés is sújtotta a meccsen, de az utolsó percben egy elkerülhető gólt kaptak.

A Real Madrid a sok sérült, hiányzó sztárja ellenére könnyedén, 5-1-re nyert hazai pályán a Valencia ellen a spanyol bajnokságban.