Ebben a mezben küzd majd a csoportelsőségért a magyar válogatott

Belgrád, Európa-bajnoki selejtező, G csoport, Szerbia - Magyarország, mérkőzés, belgrádi Rajko Mitic, Stadion, 2023. 09. 07.
Belgrád, 2023. szeptember 7. A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzés elején a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott biztos Európa-bajnoki résztvevőként a Puskás Arénában zárja az Eb-selejtezőket Montenegró ellen.

Marco Rossi csapata egy győzelemmel a csoportelsőséget is megszerezheti a telt házas hazai stadionban. A meccs az ellenfélnek is fontos még, hiszen Szerbiával még versenyben van a mási kijutó helyért.

Újra fehér mezben szerepel majd a magyar válogatott Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az MLSZ tájékoztatása szerint a magyar csapat ezúttal fehér szerelésben lép majd pályára.

Marco Rossi csapata sorozatban harmadik alkalommal harcolta ki az Eb-részvételt Bulgária ellen, de először sikerült azt egyenes úton, azaz pótselejtező nélkül elérni.

A Magyarország-Montenegró mérkőzést vasárnap 15.00 órától az Origo élő szöveges tudósításban közvetíti, valamint képekkel és videókkal is jelentkezünk majd a helyszínről.