Szoboszlai Dominik: Jobb, ha csöndben maradok

Bulgária, Magyarország, Eb-selejtező, labdarúgás, bolgár, magyar, válogatott
Szófia, 2023. november 16. Szoboszlai Dominik (j), a magyar és Viktor Popov, a bolgár csapat játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon, mivel csütörtökön a 97. percben esett öngólnak köszönhetően 2-2-es döntetlent játszott a bolgár csapattal a szófiai selejtezőn. A találkozó után a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik értékelt.

El kell raktározni a pozitív dolgokat Szoboszlai szerint

"Ahogy megkaptam a labdát, egyből az Izland elleni meccs jutott eszembe a zicceremnél, de az akció vége nem ugyanaz lett.

Szoboszlai Dominik büszke őszintén nyilatkozott Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha őszintén kellene beszélnem a meccsről, akkor nem jönnék ki jól belőle. De a pozitív dolgokat elraktározom, örülök, hogy kint vagyunk az Eb-n"

- mondta az M4 Sport kamerája előtt Szoboszlai Dominik.

Hozzátette, nem csak egy pontot akartak szerezni, maguknak tették nehézzé a meccset.

Szoboszlai Dominik: Jobb, ha csöndben maradok

"Jobb, ha csöndben maradok. Ettől függetlenül büszke vagyok arra, ahogy végződött. Nagyon örülök, hogy nem kell play-off meccset játszani, egyenesen ágon jutottunk ki, úgy, hogy még egy meccs hátra van.

Jobb is lehetett volna, de így mindenki örül. Mindig 120 százalékban bízom a csapatban, most csak 119 voltam benne biztos, hogy meg tudjuk csinálni, de kit érdekel az az egy százalék, kint vagyunk az Eb-n" - árulta el a magyar válogatott csapatkapitánya, aki nem akar megsérülni, azon lesz, hogy addig vigyázzon magára, nehogy lemaradjon az Eb-ről.