Vágólapra másolva!
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott csütörtökön itthon a belga KRC Genk csapatával a labdarúgó Konferencia-liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában. A találkozó után a Fradi edzője, Dejan Sztankovics nyilatkozott.

"Nagyon kemény mérkőzés volt. Jól játszottunk egy olyan csapat ellen, amely nagyon szervezett, sok fiatal és gyors játékosa van.

Láttuk a pályán a minőséget, a szervezettséget, letámadást. Azt kértem a szünetben, hogy magasabban támadjunk le, szerezzük meg a második labdákat. Így egy labdaérintéssel el lehet jutni a kapuig, azonnal át lehet menni támadásba. Szép gólt is tudtunk ebből szerezni.

Dejan Sztankovics is csalódott volt Fotó: Polyák Attila - Origo

Csalódott vagyok, hogy éppen akkor kaptuk a gólt, amikor egy emberrel kevesebben voltunk a sérülés miatt a pályán. Ezen a szinten meg kell teremteni a lehetőséget arra, hogy tudjunk cserélni, ki kell harcolni ezt.

A Genk nagyon jó csapat, kis híján megnyerte a belga bajnokságot, de próbáltunk úgy játszani, ahogy a Fradi szokott" - mondta Dejan Sztankovics az M4 Sport kamerája előtt.