Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) utolsó helyen álló Kisvárda még nehezebb helyzetbe került, ugyanis egy újabb játékosát vesztette el hosszú időre. AZ MTK ellen megsérült Bohdan Melnik az őszi szezonban már nem léphet pályára.

A baj nem jár egyedül

Az őszi szezonban a harmadik kisvárdai játtékos sérült meg mérkőzésen olyan komolyan, hogy műtéti beavatkozást igényelt. Milos Szpaszics (bokatörés) és Jasmin Mesanovic (vállszalagszakadás) után szombaton,

az MTK ellen Bohdan Melnik dőlt ki a sorból

- ífta hírül a klub honlapja.

Bohdan Melnik is megsérült Forrás: Kisvárda FC/Moricz Csaba

A 153. NB I-es mérkőzését játszó középpályást a meccs hajrájában sarokkal megrúgta a mellette elfutó korábbi csapat- és harcostárs, Hej Viktor a tizenhatos előterében.

Nem volt az esetben szándékosság, de Melnik az őszi szonban már nem játszhat

A klub beszámolója szerint szándékosságot nem lehet feltételezni, de tény, a játékos olyan komoly sérülést szenvedett ennek következtében

a lágyéka környékén, hogy műtéti beavatkozásra szorult, amit a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház urológiai osztályán kedden kora este végeztek el.

Melnik – aki öt sárga lapja miatt a hétvégén nem játszhatott volna – az őszi szezonban már nem léphet pályára, még nem tudni, a teljes felépülése mennyi időt vesz igénybe.