Ez a sztárcsapat dobhat mentőövet a Manchester United száműzött focistájának

Jadon Sancho
Jadon Sancho of Manchester United celebrates after scoring during the friendly football match between Manchester United and Arsenal at MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey, on July 22, 2023. (Photo by Leonardo Munoz / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a Juventus élénken érdeklődik a Manchester United és az angol válogatott keretéből kitett Jadon Sancho iránt, és már a télen leigazolná a szélsőt.

Az angol válogatott szélső még augusztusban került ki az első csapatból, miután összeveszett Erik ten Hag vezetőedzővel. A holland tréner bocsánatkérést várna játékosától, aki azonban erre nem hajlandó, így jelenleg egyedül edz és abban bízik, hogy januárban csapatot válthat, hogy esélye legyen bekerülni nyáron az angolok Eb-keretébe.

Az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano információi szerint a Juventus dobna mentőövet Sanchónak. A transzferguru szerint a torinóiak egyelőre csak puhatolózás szintjén vették fel a kapcsolatot a játékos képviselőinél, de terveik szerint januárban kölcsönvennék a szélsőt vételi opcióval, ám csak akkor, ha az angolok állják a fizetését.

A hírek szerint a Unitednél szeretnének pénzt kapni a száműzőt támadóért, ezért szívesebben adnák el végleg. Többek között Sancho korábbi csapata, a Borussia Dortmund és egy szaúdi klub is versenyben van a leigazolásáért. A 23 éves játékost 2026 nyaráig köti szerződés a Manchester Unitedhez.