Vágólapra másolva!
Felipe Melónak, a Fluminense korábbi brazil válogatott játékosának megvan a véleménye a franciák sztárjáról, Kylan Mbappéról. A 40 éves focistát az paprikázta fel, hogy a franciák sztárja korábban lekicsinylő véleményt mondott a dél-amerikai labdarúgásról.

Mbappé kritikája

Mbappé még a katari világbajnokság előtt azt mondta, hogy az európai nemzetek jobban felkészültek a világbajnokságra, mert folyamatosan magas színvonalú meccseket játszanak egymás ellen, míg Argentínára és Brazíliára nem érvényesek ezek a körülmények.

„Az az előnyünk Európában, hogy folyamatosan magas szintű mérkőzéseket játszunk egymás között, például a Nemzetek Ligájában.

- mondta még 2022 májusában Mbappé, akinek a nyilatkozata nem öregedett túl jól, hiszen ki ne emlékezne rá, hogy a katari vb-t végül az argentinok nyerték.

Kylian Mbappé mesterhármast lőtt a vb-döntőben, de a végén mégsem örülhetett Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton

Mbappé kussoljon!

A francia sztárjátékos szavai nagyon megmaradtak Felipe Melóban, aki múlt héten nyerte meg a Libertadores-kupát a Fluminense csapatával. A korábbi 22-szeres brazil válogatott játékos nemes egyszerűséggel idiótának nevezte Mbappét a kijelentése miatt, de persze elismerte, hogy hatalmas játékosról van szó.

Remek játékos, természetesen három-négy aranylabdát fog nyerni pályafutása végéig, de jobb, ha most kussol. Az európai klubok Dél-Amerikából hoznak játékosokat, nem Franciaországból. Még nem volt lehetőségem játszani ellene, így nem tudom, hogy ez nekem vagy neki a szerencsém" – mondta a brazil középpályás.