Vágólapra másolva!
A háromszoros világbajnok Max Verstappen győzelmével zárult Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíj előtt az M4 Sport riportere, Ujvári Máté a svédek idén visszavonult világklasszis futballistájával, Zlatan Ibrahimoviccsal készített interjút. A Forma-1 mellett természetesen szóba került a foci is, Ibrahimovic pedig felajánlotta szolgálatait a magyar válogatottnak.

A magyar riporter nem először készített interjút a köztudottan F1-rajongó focilegendával, aki emlékezett arra, hogy tavaly Monzában is találkoztak.

"Híressé tettelek! Most pedig még híresebb lehetsz" - mondta a svéd klasszis a tőle megszokott humorral.

Zlatan Ibrahimovic megint hozta a formáját, most a Las Vegas-i Nagydíj előtt viccelődött Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

Az interjúban aztán a garázsában parkoló Ferrarik és a Forma-1 mellett arról is volt szó, hogy végleg visszavonult-e.

- kérdezte Ibrahimovic, majd az ajánlat felől érdeklődött. A riporter aztán megemlítette, hogy a magyar válogatottban játszik a Liverpool játékosa, Szoboszlai Dominik is, de Ibrahimovicot nem igazán hatotta meg, így inkább a fizetés felől érdeklődött. Majd végül a vicces interjút azzal zárta, hogy megfelelő ajánlat esetén csatlakozik Marco Rossi csapatához.

"Ha tudja, keressen meg! Sokba kerülök. Nincs szükségem pénzre, de drága vagyok!"

– fogalmazott a focista.