Pánik Madridban: megsérült a Real egyik legjobb focistája

Horizontal
France's midfielder Eduardo Camavinga (C) is helped by medical staff during a training session in Clairefontaine-en-Yvelines on November 15, 2023 as part of the team's preparation for upcoming UEFA Euro 2024 football tournament qualifying matches. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Megsérült a francia labdarúgó-válogatott középpályása, Eduardo Camavinga, így a Real Madrid sztárja biztosan kihagyja a novemberi Eb-selejtezőket.

A spanyol Marca beszámolója szerint Camavinga nagy fájdalmak között hagyta el a pályát, miután a francia válogatott szerdai edzésén, miután Ousmane Démbélével ütközött, ennek következtében pedig megsérült a jobb térde. Bár az első vizsgálatok nem mutattak ki komoly sérülést, a játékos már elhagyta a francia válogatott edzőtáborát, és visszatért Spanyolországba, hogy további vizsgálatokon essen át.

A világbajnoki ezüstérmes futballista így biztosan kihagyja a már Eb-résztvevő francia csapat utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjét. Didier Deschamps együttese szombaton Gibraltár, majd kedden Görögország ellen zárja a sorozatot.

Bár egyelőre nem lehet tudni, milyen súlyos a sérülése a 21 éves játékosnak, Madridban azonban már kongatják a vészharangot, mivel Carlo Ancelotti vezetőedző egyik meghatározó embere ebben a szezonban, ráadásul a középpályáról korábban már Aurélien Tchouaméni is kidőlt.