Neymar megint sokkolta az egész világot - kép

Neymar
(FILES) Brazil's forward Neymar gestures during the 2026 FIFA World Cup South American qualification football match between Brazil and Venezuela at the Arena Pantanal stadium in Cuiaba, Mato Grosso State, Brazil, on October 12, 2023. Brazilian star Neymar was discharged from the hospital in Belo Horizonte on November 4 after "good progress" following knee surgery on November 2, the Brazilian Football Confederation (CBF) said. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
Bár Neymar sérülés miatt hosszú időre kidőlt, azért a felépülése alatt is hallat magáról. A brazil válogatott futballista most az új külsejével okozott nagy feltűnést a közösségi médiában.

Köztudott, hogy Neymar gyakran változtatja a frizuráját, ami az elmúlt években volt már szőke, rózsaszín, vagy épp rasztás stílusú, de az új külseje most tényleg sokkolóra sikerült. A brazil válogatott szupersztár az új frizurájáról Instagram-sztoriban osztott meg egy képet, de nem csupán azzal döbbentette meg 216 milliós követőtáborát, hogy teljesen megvált a hajától, hanem azzal is, hogy bajuszt növesztett mellé.

Több rajongó sem hitt a szemének és kommentben kérdőjelezte meg a kép valódiságát.

- írta az egyik hozzászóló, míg más azzal viccelődött, hogy a brazil szélső csak unatkozik és a sérülése miatti kényszerpihenő késztethette a stílusváltásra.

Neymar a nyáron igazolt a szaúdi al-Hilalhoz, de csupán öt meccsen lépett pályára, miután a brazil labdarúgó-válogatott Uruguay ellen 2-0-ra elveszített vb-selejtezőjén keresztszalag-szakadást szenvedett, valamint meniszkuszszakadást is diagnosztizáltak nála. A brazil sztárt azóta már megműtötték, de váratóan csak jövő szeptemberben térhet vissza.