Ez a videó is bizonyítja, hogy valami nagyon nincsen rendben a Barcelona focicsapatánál

Barcelona, Robert Lewandowski, spanyol foci
Robert Lewandowski centre-forward of Barcelona and Poland lament a failed occasion during the LaLiga EA Sports match between FC Barcelona and Celta Vigo at Estadi Olimpic Lluis Companys on September 23, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hátrányból fordítva 2-1-re győzött a hétvégi fordulóban a Deportivo Alavés ellen. A találkozón két találatot szerző Robert Lewandowski azonban nem csupán a góljaival alkotott maradandót.

Lewandowski eddig azzal vívott ki tiszteletet, hogy megértően viselkedik a Barcelona fiatal játékosaival, az Alavés ellen viszont durván bánt a 16 éves Lamine Yamallal. A spanyol szélső a tizenhatoson belül cselezett, majd éles szögből ellőtte a labdát, ahelyett, hogy középre passzolt volna a tisztán érkező társaknak, köztük Lewandowskinak. A lengyel ezután elutasította a kézfogást a csapattársával, Yamal pedig ezen alaposan meglepődött.

Egy másik esetben Lewandowski rá is ripakodott Yamalra az önző megoldása után. Mindkét kezén felfelé bökte a mutató- és a középsőujját, úgy magyarázott a Barcelona fiataljának, azt kiabálva neki, hogy a hosszú oldalra kellett volna adni a labdát – vette észre a Magyar Nemzet.

Lewandowski szeptember 23-a után volt újra eredményes, de láthatóan a két gól sem hozta ki belőle a feszültséget. A Barcelona jelenleg mindössze a harmadik helyen áll a bajnokságban, négy ponttal lemaradva az éllovas Gironától, a Bajnokok Ligájában pedig múlt héten a Sahtar Donyeck ellen szenvedett vereséget. Xavi Hernández vezetőedzőnek tehát nincs egyszerű dolga, mert úgy tűnik, komoly problémákat kellene orvosolnia a csapatnál.